Murmann Tanya
Cím
Nemesnép
46.698924 N, 16.454022 E

Kapcsolat
Telefon: 92/374-348
 
 
Ki ismeri úgy Magyarországot, mint a szabadság határtalan érzését kerítések és falak nélkül? Aki Nemesnépet ismeri, tudja mit jelent ez. Egy más világ: erdők, rétek, végtelen természet, lovastúrák, a termálvíz közelsége. A Murmann tanyán mindezt megismerheti. Jellegzetes falusi környezetben tanulhat meg lovagolni, részt vehet a lovastúrákon, hintózhat, szánkózhat. Ha kedve van lovaskocsizással egybekötött borkóstolón vehet részt. Élvezheti nap, mint nap a falusi konyha ízeit, mind bográcsban, mind kemencében. Szobák: kétágyas pótágyazható szobák, 4 férőhelyes apartmanok Ellátás: Büféreggeli, félpanzió Sport Szórakozás: Fürdés, szauna, masszás, szolárium(közeli thermálfürdőben) Asztalitenisz, lovaglás, túrázás, kerékpárkölcsönzés, borkóstolóval egybekötött lovaskocsizás, közös grillparti, kemencében sütés
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.