Kőkapu Vadászkastély és Hotel túrái
Cím
Nagyhuta
Kőkapu u. 2.
48.426896 N, 21.440798 E

Kapcsolat
Telefon: 47/370-032
 
 
Az alábbiakban néhány olyan kirándulást és települést szeretnénk a figyelmükbe ajánlani, amelyeket már jól ismerünk, és úgy gondoljuk, hogy bebarangolásuk nemcsak a szabadidő kellemes eltöltését segíti az egész család számára, de egy olyan páratlan élményt nyújt, melyet nem szabad kihagyni zempléni tartózkodásuk során. Fedezzék fel a környéket gyalogosan, vagy vegyenek részt dzsip túrán, mely során a család minden tagjának felejthetetlen élményben lesz része. Különböző nehézségű és hosszúságú túrák közül van lehetőség válogatni, kedvezve ezzel felnőttek és gyermekek számára egyaránt. Az erdészet 2002-ben létesítette a “Páfrány” tanösvényt, amely a Kis-Jaj Hegyre tesz pihenőkkel könnyített, szűk 2 km-es sétát, útközben fényképes-szöveges táblák mutatják be a környék élőhelyeit, a hegység jellemző fa- és növényfajait, az erdőgazdálkodást és a természetvédelem tevékenységét. Kb. 1 óra alatt kényelmesen végig lehet tanulmányozni. A meredekebb, hosszabb túrát kedvelőknek ajánljuk a gyönyörű kilátókhoz (Sólyom-bérc, Kerek-kő) vezető túraútvonalainkat. Térképet kérésre biztosítunk.
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.