Bán-Patak Part
Cím
Nagybarca
Táncsics utca 1.
48.247505 N, 20.529376 E
Kapcsolat
Nincs megadva
A Bán-Patak Part Nagybarcán várja kedves vendégeit.

Legyen tél, vagy nyár, a Bán-Patak Parton az év minden napján kellemes kikapcsolódás várja!
Szeretne reggelente harmatos fűben sétálva madáréneket, patakcsobogást hallgatni vadregényes hegyek ölelésében?
Van egy hely a Bükk hegység lábánál, a Bán-patak romantikus völgyében, Nagybarcán, ahol a Bán-Patak Part az otthon minden kényelmével, komfortjával arra vár, hogy ez a kívánsága teljesüljön.

Itt kikapcsolódhat. A tiszta, nyugodt, békés környezet kiindulópontja lehet több kiváló kirándulásnak, túrának.
Mindössze félórányi autóúttal elérhető Szilvásvárad, Eger, Miskolc-Tapolca, Lillafüred, Aggtelek, Jósvafő, s innen csupán egy ugrás a szlovák határvidék, Krasznahorka vára és a Betléri kastély, melyek a felvidék legszebb műemlékei. Remek pihenési és horgászási lehetőséget kínál a Bán-Patak Parttól 3 km-re lévő Lázbérci-víztározó, melyet a természetbarátok a Bükk gyöngyszemének tekintenek.

A házban a felső szinten három kétágyas szobával (igény szerint pótágyakkal), fürdőszobával, két erkéllyel igyekeznek a vendégek igényeit kielégíteni. A földszinti nyitott lakótérben lehetőség van konyhahasználatra, étkezésre, tévénézésre, stb...A kert (szomszédságában játszótérrel) szalonnasütésre, grillezésre, bográcsgulyás-készítésre, pihenésre alkalmas.

Szeretettel várja Önt is a Bán-Patak Part!
Zenekedvelő vendégeknek zongorahasználati lehetőség.
Az Árpád-kori település árvalányhajas dombjai, fenyvesei barangolásra csábítanak. Tollas Tibor költő emlékházában kiállítás és falumúzeum beszél a múltról. A falu ódon pincesorán jó bort kóstolhat a kedves vendég.

Üdülési csekket elfogadnak!
Legyen a Bán-Patak Part vendége!