Nagyatádi Turisztikai Központ
Cím
Nagyatád
Széchenyi tér 7.
46.228891 N, 17.366373 E

Kapcsolat
Telefon: 82/504-073
 
 
A 770 m² alapterületű épületben turisták, vendégek fogadására is alkalmas turisztikai információs központ létesült. Két olyan terem is ki lett alakítva, amelyek rendezvények, tanácskozások, vendégfogadás megtartására alkalmasak. A termek előzetes egyeztetés esetén bérelhetők! Az előtérben lévő információs pultban működik a Tourinform iroda, ahol útbaigazítást kaphat minden érdeklődő a térség látnivalóiról, nevezetességeiről, szálláshelyekről, szabadidős lehetőségekről, stb... Prospektusaink, saját kiadványaink elérhetők mindenki számára. Az épület pincéje a felújítás során úgy lett kialakítva, hogy az alkalmas legyen különböző rendezvények pl. borkóstolók, fogadások helyszínéül. A központban 2015 tavaszától ajándékbolt is működik, ahol a helyi termelők és kézműves mesterek portékáit vásárolhatják meg az érdeklődők (ékszerek, mécsestartók, bor, méz, fűszerpaprika, hűtőmágnes, bögre stb...). A Turisztikai Központban a Katonatörténeti, a Nagyatádi Nyomda története és a Nagyatádi Mesteremberek című állandó kiállítások, valamint 2 időszakos fotókiállítás láthatóak. A kiállítások nyitva tartási időben látogathatóak! Hétfő: 10:00-12:00, 13:00-16:00 (Csak a Tourinform iroda van nyitva, a Turisztikai Központ ZÁRVA!) Kedd: 10:00-12:00, 13:00-18:00 Szerdától-péntekig: 10:00-12:00, 13:00-16:00 Minden hónap első szombatján 13:00-16:00-ig. Csoportoknak előzetes bejelentkezés esetén tárlatvezetést biztosítunk. Egyeztetni telefonon, vagy személyesen lehet munkaidőben a Turisztikai Központban.
Szerkesztőségi ajánlat
Miskahuszár - A világ legnagyobb huszár szobra
Pákozd
Új magyar turisztikai látványosság a maga nemében egyedülálló alkotás
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.