Harmónia Vendégház
Cím
Mórahalom
Röszkei út 12/1
46.215019 N, 19.890018 E

Kapcsolat
Telefon: 30/591-9888
Webhely nincs megadva
 
 
Mórahalom központjában, az Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőtől mindössze 100 méterre találhatják külön bejáratú vendégházunkat. Szolgáltatásaink: * A szállás 3 éves korig gyermekeknek ingyenes! * Vendégházunk 3 szobával rendelkezik. * Szobánként 2, illetve 3 főt tudunk fogadni, pótágy is igénybe vehető. * Minden szoba kábel TV-vel van ellátva. * A konyhában mikrohullámú sütő, kávéfőző, teafőző, kenyérpirító és szendvicssütő is található. * Igényes, tiszta fürdőszoba és külön tusoló áll Vendégeink rendelkezésére. * Az udvarban fedett terasz kerti bútorokkal. * Parkolási lehetőség az udvarban. Elfogadott fizetőeszköz: készpénz, üdülési csekk 7 eltöltött éjszaka után 10% kedvezmény vehető igénybe.
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.