Bobpálya
Cím
Miskolctapolca
48.059682 N, 20.745877 E

Kapcsolat
Telefon: 46/412-519
 
 
Miskolctapolcán található Magyarország legizgalmasabb bobpályája! Nem kell az ország más területeire utaznia, hogy különleges környezetben élvezhesse télen-nyáron a bobozás egyedülálló élményét. A 800 méter hosszúságú lesiklópálya már önmagában is kuriózum, a hozzá kapcsolódó természeti környezet utánozhatatlan élménytuningot jelent. A miskolctapolcai csónakázótó, a Barlangfürdő látványa és a környezettudatos beruházással megóvott erdős lankák együttesen biztosítják a tökéletes kikapcsolódást, ha természetesen előtte bekapcsolta az öveket. Egész biztos, hogy egymás után többször is át akarja, majd élni ezt a különleges utazást. Tehát kapcsolja be öveket és kapcsolódjon ki az egyedülálló miskolctapolcai bobpályán!
Szerkesztőségi ajánlat
Miskahuszár - A világ legnagyobb huszár szobra
Pákozd
Új magyar turisztikai látványosság a maga nemében egyedülálló alkotás
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.