Tulipános Vendégház
Cím
Mezőkövesd
Mogyoró köz 1.
47.808076 N, 20.570828 E

Kapcsolat
Telefon nincs megadva
Webhely nincs megadva
E-mail nincs megadva
 
 
A vendégház a Zsóry fürdő termálvizéről és csodálatos matyó népművészetéről ismert Mezőkövesden, a Hadas városközpontban áll. Falusias környezetben, tőle néhány méterre található a Kisjankó Bori emlékház, számos nádfedeles, meszelt falú alkotóház, a Táncpajta és a Népi Művészetek Háza. A méltán világhírű matyó hímzés motívumait feldolgozó lakástextíliák a vendégház régi épületrészében megvásárolhatók. Összkomfortos vendégházunk 3db 2 ágyas (2 pótággyal bővíthető) szobája, önellátásra alkalmas felszerelt konyhája, társalgója, udvara maximum 8 fő számára biztosítja a kényelmes pihenést. A mezőkövesdi Zsóry-fürdő innen 3 km, a közeli kirándulóhelyek pl. Eger 25, a Tisza-tó 30, Lillafüred 50, Hortobágy 80, Budapest 120 km távolságra találhatók. Szeretettel várjuk vendégeinket egész évben! Berecz Lászlóné Zsuzsa
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.