Hajnal Hotel
Cím
Mezőkövesd
47.806821 N, 20.564962 E

Kapcsolat
Telefon nincs megadva
Webhely nincs megadva
E-mail nincs megadva
 
 
Egyedülálló, gyóg- és wellnessparadicsom BükkLátogasson el Bükkalja és a Hortobágy találkozásához Mezőkövesd, Zsóry-fürdőre! Környezet Egy kitűnő környezetben kezdődött a Hajnal Hotel sikertörténete. A természet közelsége, és a gyógyvíz felüdülést, és szabadságot nyújt minden, nálunk megpihenő vendég számára. Ugye Ön is nyugalomra vágyik? Nálunk megtalálja! Pihenés Nálunk kipihenheti a dolgos hétköznapokat! Rengeteg lehetőség közül választhat! Gyógymasszázst szeretne? Egy kellemes sétára vágyik a környező erdőkben, vagy esetleg csobbanna egyet a gyógyító erejű vízben? Wellness Tökéletes ellazulás! Kimaszírozzuk Önből a hétköznapok fáradalmait! Gyógymasszázsra, kínai masszázsra, svédmasszázsra vágyik? Esetleg még nem próbálta? Nálunk kedvére élvezheti! Gyógyászati egységünkben akár szakorvosi irányítás mellett működő gyógyászati kezeléseket is elvégzünk. Látnivalók Szállodánk abban a szerencsés helyzetben van, hogy közelében számos látványosság megtalálható. Egyszerűen juthat el környező városokba, rengeteg nevezetességet tekinthet meg. Kellemes kikapcsolódást!alján!
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.