Hetényi János Pincészete - Indivinum Rendezvényház
Cím
Mecseknádasd
Rékavölgyi út 17.
46.223699 N, 18.449307 E

Kapcsolat
Telefon: 20/222-8481
 
 
Borászatunk 1991-ben kezdte meg működését. Kisebb-nagyobb átalakulások után, 2005-ben nyerte el mai formáját, azóta családi vállalkozásként üzemel. Fő profilunk a szőlőtermesztés és borkészítés, de emellett rendezvények lebonyolításával, borkóstoltatással és vendégfogadással is foglalkozunk a falusi turizmus keretében. 35 ha-nyi szőlőterületünk a történelmi Szekszárdi borvidékhez tartozó alsónánai Kürtös-hegyen és decsi Szőlőhegyen terül el. Itt található hangulatos tanyánk, mely 1887-ben épült. Ültetvényeink átlagéletkora 35 év. Ez biztosítja a folyamatos, magas minőséget, melyre büszkék vagyunk. Filozófiánk: "a kevesebb több". Tőkéink termését korlátozzuk, így kevesebb gyümölcsöt kapunk, ez viszont jobb minőségű bort eredményez. Örömmel tölt el minket, hogy egyre több rangos borversenyen kapnak boraink kiemelkedő minősítést. Rendezvényházunk, négy napraforgós apartmanjaink, szőlő feldolgozónk, és ászokhordós pincénk Mecseknádasdon vannak, ahol tradicionális és reduktív technológiákkal, kézműves módon a következő borokat készítjük: fehér: olaszrizling, szürkebarát rosé: kékfrankos és merlot rosé vörös: kadarka, pinot noir, kékfrankos, merlot, cabernet sauvignon, cuvée. Bővebb információt honlapunkon talál. Szeretettel várjuk!
Szerkesztőségi ajánlat
Miskahuszár - A világ legnagyobb huszár szobra
Pákozd
Új magyar turisztikai látványosság a maga nemében egyedülálló alkotás
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.