Diáktanya-Mátraszentlászló
Cím
Mátraszentimre
Fenyves út (sí-pálya)
47.923846 N, 19.880131 E

Kapcsolat
Telefon: 70/943-0575
 
 
Mátraszentlászlói Diáktanyánk az ország legmagasabban fekvő településén, a közvetlenül a sí pálya mellett épült “méretes” faházban található. Gyönyörű kilátással a Felvidék hegyeire, tiszta időben; a Magas és az Alacsony Tátra csúcsaira.Télen igen olcsón sítáborok – természetes hó esetén nálunk, ennek hiányában a 800 méterre található Síparkban. Tanyáink szabad kapacitásban, nem üzleti célú turisztikai szálláshelyként üzemelnek. Családias,csendes, egyszerű, tiszta környezetben várjuk a gyerekeket, diákokat, táborozó csoportokat, esetleg családokat, baráti társaságokat – üdülni, pihenni vágyókat. Elhelyezhető 32 fő, többnyire emeletes ágyakon.
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.