Mátra-Tábor Sástó
Cím
Mátrafüred
Farkas u. 7.
47.841213 N, 19.959288 E

Kapcsolat
Telefon: 70/394-9862, 70/312-0532
 
 
Sástó a Mátra szívében helyezkedik el 530 m magasan, csodálatos környezetben Mátraháza és Mátrafüred között félúton. Budapesttől mindössze 90 km-re (Gyöngyösig M3) található, a 24-es számú főút mellett. Az ország legmagasabban fekvő természetes tava a tábortól mindössze 300 méterre fekszik, ahonnan 5 perces sétával elérhető az Oxygén Adrenalin-Park is. 150fős táborunkban tavasszal gyerek és iskolás csoportoknak szervezünk erdei iskolai programokat, ősszel gólyatábort rendezünk. Nyári táborozóknak nem csak szálást és étkezést biztosítunk kedvező áron, de számos saját szervezésű programjainkkal tudjuk segíteni a szabadidő kellemes eltöltését. Várjuk egyénileg, érkező vendégeinket, családokat, baráti társaságokat. A kellemes kikapcsolódáshoz a 1,5 ha park, az aszfaltozott focipálya és kosárlabdapálya, ping-pong asztal és csocsó is rendelkezésre áll. Két 100nm-es külön termünk pedig a zárt foglalkozásoknak, étkezésnek ad helyet. A táborban több kijelölt tűzrakóhelyet, bográcsozót építettünk ki. A környék kiváló lehetőséget nyújt az aktív kikapcsolódásra, míg a csendes környezet a nyugodt pihenést teszi lehetővé minden kedves vendégünk számára. A klíma és az ózondús levegő a légzőszervi megbetegedések, rendellenességek tüneteit nagyban gyengíti, illetve megszünteti. A faházakban 4 szoba, melyek 2-3-4-5 ágyasak, közös zuhanyzó és wc található. A komfort szobákban tv, hűtő található, hajszárító található.
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.