Magyarok Nagyasszonya kegytemplom
Cím
Márianosztra
Nagy Lajos király tér 1.
47.867143 N, 18.869247 E

Kapcsolat
Telefon nincs megadva
Webhely nincs megadva
E-mail nincs megadva
 
 
Márianosztrán nemcsak a páloskolostort lehet megtekinteni, (a börtönbe nem lehet bejutni, csak engedéllyel), hanem a mellette és tulajdonképpen vele összeépített kegytemplomot is. Minden nap 8-tól este 7 óráig nyári viszonylatban, illetve nyári időszámítás idején, télen este fél 6-ig nyitva van a kegytemplom. Igaz, hogy a templom és kolostor (ma börtön) élete és története is összefügg, de a kegytemplom mint egy kis sziget önálló műemlék, és elismert, megtekintésre méltó hely. A kirándulási célpontot ajánlotta: Emmer István
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.