Lipót Fürdő - Strand
Cím
Lipót
Fő út 84.
47.862203 N, 17.465283 E

Kapcsolat
Telefon: 96/215-723
 
 
Lipót falu a csodálatos Szigetköz közepén, Győrtől 25 km, míg Mosonmagyaróvártól 18 km, az öreg Dunától 1 km-re található. A termálfürdő a 65°C-os termálvizével évek óta a családok, pihenni vágyók kedvelt üdülőhelye. A 3 hektár öntözött gyepfelületű, 2002-es évben teljesen felújított strand két termálmedencével, egy úszómedencével, 600 m2 élménymedencével, gyermekpancsolóval és gyermekmedencével gyönyörű szigettel, patakkal, vízimalommal (szauna) várja a vendégeket. A termálfürdő Húsvéttól október 15-ig minden nap reggel 9-től este 20 óráig 1600 m2 vízfelülettel, 38, 32 és 25°C-os termálvizes medencével, víz alatti masszázzsal, nyakzuhannyal, látványelemmel bővített malomszaunával várja a vendégeket. A termálfürdő étterme önkiszolgáló és éttermi rendszerben melegkonyhai ételekkel is, kellő hőmérsékletre lehűtött italokkal, valamint fagylalttal várja a vendégeket. Az úszáson, fürdőzésen kívül röplabda és mini golfpálya áll a sportolni vágyók rendelkezésére, ezen kívül a gyönyörű gyepszőnyegen a futballozni vágyók is hódolhatnak sportjuknak. A termálfürdőn kívül ideális kerékpározási lehetőségek találhatók, Szigetközben a vízisport kedvelői is csodálatos lehetőségeket találnak, a horgászási és a lovaglási lehetőség is adott.
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.