Elisabeth Vendégszobák
Cím
Leányfalu
Kilátók útja 1
47.699459 N, 19.088659 E

Kapcsolat
Telefon: 26/380-005
Webhely nincs megadva
 
 
Kedvezményes árakkal fogadjuk Önöket! 1 éjszaka: 3000 Ft/fő. Vendégházunk a Határcsárdától 300 m-re fekszik, a 11-es főúttól az első ház, a Dunától két sarokra. A leányfalui Thermálfürdő 2 km-re van.
Kiváló kirándulási lehetőség nyílik a Pilisbe, Esztergom, Visegrád, Szentendre irányába. A Szentendrei-szigeten lovaglási lehetőség, Kisorosziban golfpálya van. A környéken kiváló éttermek, vendéglők várják az ide utazókat. A vendégházban 3 szobás apartman található (1 szoba is kivehető), kis konyha alapfelszereltséggel (hűtő, kávé-, teafőző, stb.), nagy terasz, ősfás kerttel, madárfüttyel. 26 éve működik a szálláshely, nagy vendégszeretettel várjuk. Nézzen be hozzánk, biztosan tetszeni fog!
Szerkesztőségi ajánlat
Miskahuszár - A világ legnagyobb huszár szobra
Pákozd
Új magyar turisztikai látványosság a maga nemében egyedülálló alkotás
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.