Geréby Kúria Hotel és Lovasudvar***s
Cím
Lajosmizse
Alsólajos 224.
47.035767 N, 19.597861 E

Kapcsolat
Telefon: 30/955-9056
 
 
A Geréby Kúria Hotel és Lovasudvar festői környezetben, az Alföld szívébenaz M5-ös autópálya lajosmizsei kijáratától 3 km távolságra fekszik. Távolságok a nagyobb városoktól: Budapest 67 km ( M5-ös autópályán 30perc) Kecskemét 25km ( M5-ös autópályán 15 perc) Cegléd 25km ( alsóbb rendű úton 15 perc) A varázslatos természeti környezet különösen nyáron hívogató, de a téli pusztát lovas szánon bejárni is felejthetetlen élmény. A park madárcsicsergéstől hangos, a tóparti bokrokban vadkacsák költenek. Csendes nyári hajnalokon az őzek a parkba is bemerészkednek. Az épületek elhelyezkedésének köszönhetően a vendégek közel érezhetik magukat a természethez, miközben kényelmükről a legkisebb mértékben sem kell lemondaniuk. Itt valóban elfelejthetik a hétköznapi rohanást, ez a környezet észrevétlenül is pihenésre készteti az embert. Lovaglás – lovas csomagajánlatok ( www.lovaglás.hu) Lovastáborok szervezése (www.lovastaborok) Akciós csomagajánlatok (www.csomagajánlat.hu) Csomagajánlataink: Valentin napi csomagajánlat (http://valentinnapi.xn--csomagajnlat-jbb.hu) Március 15. csomagajánlat (http://www.xn--mrcius15-8ya.xn--csomagajnlat-jbb.hu) Húsvéti csomagajánlat (http://www.husveticsomagajanlatok.hu) Nyaralás csomagajánlat (http://www.xn--nyarals-mwa.xn--csomagajnlat-jbb.hu) Hosszú hétvége csomagajánlat (http://www.xn--hosszhtvge-g7ac0t.xn--csomagajnlat-jbb.hu) Horgász csomagajánlat (http://www.xn--horgsz-sta.xn--csomagajnlat-jbb.hu) Augusztus 20 csomagajánlatok (http://augusztus20.xn--csomagajnlat-jbb.hu) Nászutas csomagajánlat (http://www.xn--nszutas-hwa.xn--csomagajnlat-jbb.hu) Őszi szünet csomagajánkat (http://www.xn--szisznet-b6a85f.xn--csomagajnlat-jbb.hu) Mindenszentek csomagajánlat (http://www.mindenszentek.xn--csomagajnlat-jbb.hu) Márton nap csomagajánlat (http://www.xn--mrtonnap-8ya.xn--csomagajnlat-jbb.hu /) Szilveszteri csomagajánlatok (http://www.szilvesztericsomagajanlatok.hu) ------------------------- Romantikus esküvőhelyszín (www.eskuvohelyszin.eskuvoshotel.hu) Csapatépítétő tréninghelyszín- konferenciahotel ( www.csapatepites-treninghelyszin) ------------------------- Disznóvágás ajánlatok ( http://xn--disznvgs-ezab8q.hu) Lovaglás az Alföldön (http://xn--lovagls-mwa.hu) Lovastáborok ( http://ww.lovastaborok.hu/ Geréby Kúria - pusztán vendégszeretet
Szerkesztőségi ajánlat
Miskahuszár - A világ legnagyobb huszár szobra
Pákozd
Új magyar turisztikai látványosság a maga nemében egyedülálló alkotás
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.