Pogányvár Vendégház
Cím
Kozárd
Bem út 1.
47.912310 N, 19.617590 E
Kapcsolat
Telefon: 70/235-7005
Web: www.poganyvar.hu
Email küldése
Hollókő vonzáskörzetében, a Kelet-Cserhát egyik szép kis völgyében megbúvó községben, Kozárdon, a buszmegállótól és az étteremtől alig fél percre, a Pohánka domboldal lábánál, a Mérges patak partján található hangulatos, összkomfortos vendégházunk békés, nyugodt környezetben, parkosított, szép virágos udvarral, kocsibejáróval, nyitott pihenősarokkal, bográcsozó- ill. szalonasütővel teszi kényelmessé kedves vendégeink pihenését.

A ház 4 vendégszobája (2 db 2 ágyas a földszinten, 2 db 3 ágyas a tetőtérben) 10 fő elhelyezésére alkalmas. Szintenként külön zuhanyzó és toalett található. A parasztház ékessége a pitvarról nyíló tornác.
A szobák hagyományos régi bútorokkal berendezettek, a falakat szentképek, festmények ill. hímzések díszítik. Alapszolgáltatásaink: központi fűtés, ivóvíz, szennyvízhálózat, gáztűzhely, színestévé, rádió, ágyneműk, törülközők.
Teljesen felszerelt konyhánkban megtalálható a mikrótól kezdve, a kenyérpirítóig szinte minden ami egy házi asszony számára fontos lehet: szendvicssütő, kávé- teafőző, vízforraló, elektromos sütő, evőeszközök, edények, valamint a reggeli és napi felfrissüléshez szükséges kávé, tea, cukor, méz, só és fűszerek. Amennyiben igénylik környékbeli programajánlót is készítünk kedves vendégeinknek!

ÜDÜLÉSI CSEKKET ELFOGADUNK!
Gyerek és diákkedvezmények 0-18 éves korig, részletek a Házirendnél!
Szeretettel várjuk pihenésre vágyó kedves Vendégeinket!
Nyitva tartás: Egész évben