Opperheim Családi Pince
Cím
Kötcse
Petőfi S. u. 32.
46.755626 N, 17.859306 E

Kapcsolat
Telefon: 30/530-3903
 
 
Borászati tevékenységem vezérlő elve, hogy a múlt minden értékes elemét felhasználva, környezet és embert kímélő módon hasznosítsuk a termőhely adottságait. A leszüretelt szőlőfürtök magukban hordozzák a lehetséges borminőséget. Borászként célom, hogy tudásom, tehetségem erőm szerint, évről évre több értéket tudjak felmutatni. Saját művelésű szőlőterületeim java Kötcsén van. A szőlőfeldolgozás a pincében fahordóban, acél hűtőköpenyes tartályokban zajlik. A palackozás és a csomagolás, a bor öltöztetése is itthon, kézimunkával folyik. Szeretettel várom: Opperheim József
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.