Verba Tanya
Cím
Kótaj
külterület
48.045564 N, 21.713150 E
Kapcsolat
Telefon: 30/935-7911
Web: vnet.hu/verbasandor
A VERBA Tanya egy 10 hektáros a Hortobágyi Nemzeti Park által regisztrált területen, a valóságban Nyíregyháza-Sóstó idegenforgalmi vonzáskörzetében, három kisebb településsel körülhatároltan helyezkedik el.
A szabolcsi tájra jellemzően, mint egy bokortanyaként 2001 évben került kialakításra.

Könnyen megközelíthető Nyíregyháza belvárosától mintegy 10-15 perces gépkocsi, illetve autóbusz úttal, a Nyíregyháza-Balsa között közlekedő kisvonattal, Nyírszőlős -Fakapu állomástól 5-10 percnyi sétával, az elmúlt években átadott nyíregyházi repülőtérre érkezve akár repülővel is.

Szabadidőparkunk egész évben sokrétű szolgáltatást nyújt a hosszabb-rövidebb időre ideérkező vendégeknek.
A 4,5 hektáros bőséges halállományú horgásztó, a versenylovakat is felvonultató állandó üzemeltetésű , 800 négyzetméteres fedett lovarda , a kialakított versenypályák , a fa játszóterek, fedett főző-sütőhelyek, a panzió szobái, és az éttermi rész tökéletes kikapcsolódási lehetőséget nyújt mind az egyedül, mind a családtagjaikkal érkező vendégeink számára.

A panzió épület folytatásaként saját lóállomány részére épült korszerű 12 boxos istálló a 20 m x 40 m fedett lovarda, valamint a második, a vendég lovak elhelyezésére alkalmas 11 állásos és 6 boxos istálló.


A területi adottságok, a tanya erdővel határos fekvése lehetővé teszi a környék bebarangolását lóháton, kiválóan alkalmas a tereplovaglás gyakorlására.

A hozzánk betérő lovaglást kedvelők a téli időszakban a 800 négyzetméteres fedett lovardában, jobb idő esetén a szabadtéri épített gyakorló és versenypályán hódolhatnak szenvedélyüknek, készülhetnek fel a versenyekre.

Reméljük Önt is vendégünkként üdvözölhetjük majd!
Köszönjük érdeklődését.