Verba Tanya
Cím
Kótaj
külterület
48.045564 N, 21.713150 E

Kapcsolat
Telefon: 30/935-7911
E-mail nincs megadva
 
 
A VERBA Tanya egy 10 hektáros a Hortobágyi Nemzeti Park által regisztrált területen, a valóságban Nyíregyháza-Sóstó idegenforgalmi vonzáskörzetében, három kisebb településsel körülhatároltan helyezkedik el.
A szabolcsi tájra jellemzően, mint egy bokortanyaként 2001 évben került kialakításra.

Könnyen megközelíthető Nyíregyháza belvárosától mintegy 10-15 perces gépkocsi, illetve autóbusz úttal, a Nyíregyháza-Balsa között közlekedő kisvonattal, Nyírszőlős -Fakapu állomástól 5-10 percnyi sétával, az elmúlt években átadott nyíregyházi repülőtérre érkezve akár repülővel is.

Szabadidőparkunk egész évben sokrétű szolgáltatást nyújt a hosszabb-rövidebb időre ideérkező vendégeknek.
A 4,5 hektáros bőséges halállományú horgásztó, a versenylovakat is felvonultató állandó üzemeltetésű , 800 négyzetméteres fedett lovarda , a kialakított versenypályák , a fa játszóterek, fedett főző-sütőhelyek, a panzió szobái, és az éttermi rész tökéletes kikapcsolódási lehetőséget nyújt mind az egyedül, mind a családtagjaikkal érkező vendégeink számára.

A panzió épület folytatásaként saját lóállomány részére épült korszerű 12 boxos istálló a 20 m x 40 m fedett lovarda, valamint a második, a vendég lovak elhelyezésére alkalmas 11 állásos és 6 boxos istálló.


A területi adottságok, a tanya erdővel határos fekvése lehetővé teszi a környék bebarangolását lóháton, kiválóan alkalmas a tereplovaglás gyakorlására.

A hozzánk betérő lovaglást kedvelők a téli időszakban a 800 négyzetméteres fedett lovardában, jobb idő esetén a szabadtéri épített gyakorló és versenypályán hódolhatnak szenvedélyüknek, készülhetnek fel a versenyekre.

Reméljük Önt is vendégünkként üdvözölhetjük majd!
Köszönjük érdeklődését.
Szerkesztőségi ajánlat
Miskahuszár - A világ legnagyobb huszár szobra
Pákozd
Új magyar turisztikai látványosság a maga nemében egyedülálló alkotás
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.