Móricz Vendégház
Cím
Kiszombor
Móricz Zsigmond utca 10.
46.187580 N, 20.433077 E

Kapcsolat
Telefon: 70/414-34-57
Webhely nincs megadva
 
 
A Móricz Vendégház szeretettel várja visszatérő és leendő pihenni vágyó vendégeit. A Vendégház a község központjában - a Rónay-kúriától 2 percre helyezkedik el. A helyiségek jól felszereltek – két szoba 3-3 ágyas és egy 2 ágyas hálószoba található. A földszinten előszoba fogadja betérőit, majd egy 10 fő befogadására is alkalmas ebédlőbe léphetünk. Konyhája teljesen felszerelt (hűtőszekrény, sütő, mikro, étkészlet, kenyérpirító, kávéfőző). A társaság összekovácsolására a nagy méretű nappali alkalmas, mely melegségéért egy kandalló felelős. A ház egész évben bérelhető. Az autók elhelyezésére zárt udvart biztosítunk.
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.