Termálfürdő
Cím
Kistelek
46.469590 N, 19.980209 E

Kapcsolat
Telefon: 30/417-3189
E-mail nincs megadva
 
 
A Dél-Alföld területén egykoron elterülő ősi Pannon-tenger örökségeként, ma gyógyhatású termálvízre épül Kistelek város turisztikai kínálatának új iránya.
A 2004-ben átadott, zárt légterű kisteleki termálfürdő hévize, mintegy 2000 méter mélyről, 84 fokosan jön a felszínre.

A szakértők megállapítása szerint a víz nátriumhidrogén-karbonátban, metakova- savban gazdag, igen lágy, fluoridos jellegű, mely kiválóan alkalmas elsősorban ízületi- és mozgásszervi megbetegedések valamint nőgyógyászati panaszok kezelésére.
A termálvíz ezen jótékony hatásait kihasználva fürdőnk 2006-tól gyógyászati szolgáltatásokat (pl.: gyógy- és vízitorna, masszázskád) is kínál, melyeket az érdeklődők akár orvosi beutalóval, kedvezményesen is igénybe vehetnek.

A családias hangulatú fürdőnkben három medence várja vendégeinket.
Az uszodatérbe belépve a 34 C fokos vizű, három élményelemet kínáló ülőmedence látványa tárul elénk.
A 38 C fokos gyógyvízű termálmedencében felhevült test a kellemesen langyos hőmérsékletű, 50 négyzetméteres úszómedencében hűlhet le.
Aki még nagyobb forróságra vágyik, az a két szárazszauna egyikében hódolhat szenvedélyének.
A fürdőszint felett található galéria zárt bokszai gyógykezelésekkel, iszapkezeléssekkel, masszírozással várják a fürdőbe látogatókat.
Szolgáltatásaink így nem csak gyógyulásra, de betegségek megelőzésére, felüdülésre, ellazulásra, szórakozásra is alkalmas szolgáltatásokat kínálnak Önnek és családjának.
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.