Kismaros-Börzsönyligeti Gyermek- és Ifjúsági Tábor
Cím
Kismaros
Szokolyai út 128.
47.837106 N, 19.004106 E

Kapcsolat
Telefon: 1/266-1051
 
 
Működik egész évben: fűtési szezonban 41 fős, tavasztól őszig faházakban további 26 főt befogadó. Szálláshelyek: kétszintes épületben, illetve faházakban: 2-7 fős szobákban Étkezés: Önellátáshoz felszerelt konyha reggeli és egyszerűbb ételek elkészítéséhez, továbbá tűzrakó hely és bogrács is rendelkezésre áll. (a faluban étkezési lehetőség, kiszállítással is) A tábor és környéke ideális erdei iskolai programok, osztálykirándulások, nyári, tematikus táborok megvalósítására, továbbá természetjáró, családi, munkahelyi közösségek számára is ajánljuk.
Szerkesztőségi ajánlat
Miskahuszár - A világ legnagyobb huszár szobra
Pákozd
Új magyar turisztikai látványosság a maga nemében egyedülálló alkotás
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.