Kuckó Pihenőház
Cím
Kiskunlacháza
Tavasz u. 1/a.
47.183576 N, 19.003956 E

Kapcsolat
Telefon: 30/914-7628
Webhely nincs megadva
E-mail nincs megadva
 
 
Kiskunlacháza nagyközség belterületén, az 51-es főút 40. km-énél nyíló zsákutca a Tavasz utca, ahol csendes környezetben, nagy fákkal körülvéve áll a Kuckó Pihenőház. Könnyen megközelíthető akkor is, ha a kerékpáros igyekszik elkerülni a forgalmas 51-est. Vonattal érkezőknek: a vasútállomás 5 km-re van a helység központjától, nincs minden vonathoz buszjárat! Kérésre kocsival kimegyünk. A legkényelmesebb megközelítés: busszal Bp. Népligettől. A ház gázfűtéses, frissen felújított, hőszigetelt, télen-nyáron kellemes hőmérséklettel várja vendégeit. A falusi turizmusban 3 napraforgós minősítést kapott. Három szoba található a tetőtérben: egy- két- ill. háromágyas, mindegyik pótágyazható. Ugyanitt 2 zuhanyzós fürdőszoba WC-vel. A tetőtéri társalgó kisebb étkezésre, kávézásra is alkalmas, továbbá a háromágyas (+1-3 pótágy) szobával és a mellette levő fürdőszobával együtt apartmanná szervezhető, előzetes megbeszélés után. Az alsó szint az utcáról lépcső nélkül megközelíthető, és igény szerint hol önálló apartmanként működik (2-3 fő tágas szobája + felszerelt minikonyha + zuhanyzós fürdőszoba WC-vel), vagy - csoportos helyfoglalás esetén az egész társaság számára biztosít közösségi helyiséget és konyhát-étkezőt. A szobákban kábeltévé és minibár áll a vendégek rendelkezésére. A tágas udvaron 2 négyszemélyes sátor is felverhető. Szabadtéri bográcsozás, szalonnázás, udvari játékok tehetik hangulatossá, emlékezetessé az ottlétet. Emellett kis kirándulások, séták az öreg utcákban, a gyönyörű klasszicista református templom, helytörténeti gyűjtemény, tájház, gazdag választéka a kulturális és sport programoknak. Budapest tőlünk könnyen és gyorsan megközelíthető, de a Balaton sincs távol! Szinte karnyújtásnyira egyfelől a Duna vízivilága, Ráckeve ékes várossal, másfelől Petőfi Alföldjének titokzatos végtelensége, a Kiskunsági Nemzeti Park élővilágának meglepő változatosságával, Apajpuszta nyargaló lovaival ... Felfedezésre váró szép vidék. Kedves Kiránduló! Látogass meg bennünket, segítünk megismerni a Kiskunság és a Duna-mente egyszerű csodáit.
Szerkesztőségi ajánlat
Miskahuszár - A világ legnagyobb huszár szobra
Pákozd
Új magyar turisztikai látványosság a maga nemében egyedülálló alkotás
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.