Halasthermál
Cím
Kiskunhalas
Nagy-Szeder István u. 1.
46.430799 N, 19.470819 E

Kapcsolat
Telefon: 77/422-590
E-mail nincs megadva
 
 
Halas egyik legjelentősebb idegenforgalmi központja a Termálfürdő és Camping. A termálfürdő egész évben várja a pihenni, gyógyulni váró vendégeit. Hévizét 1982-ben gyógyvízzé nyilvánították.
A gyógyvíz alkáli-hidrogén, fluorid és jodid ion tartalmú. Orvosilag javallott mozgásszervi betegségeknél (idült degeneratív izületi és gerincbetegségek, gyulladásos betegségek nem aktív szakaszában, csontritkulás, húzódások, rándulások, ficamok, sportsérülések), műtétek utáni rehabilitációra, ideggyógyászati megbetegedések, perifériás keringési betegségek, nőgyógyászati betegségek esetén. A fürdő szomszédságában álló kórház orvosi felügyeletet, szakmai hátteret biztosít.
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.