Sziksósfürdő Strand és Kemping
Cím
Kiskundorozsma
Széksósi út
46.274200 N, 20.026200 E

Kapcsolat
Telefon: 20/805-9322
 
 
A Szegedtől 12 km-re található, 36 hektáron elterülő strand és kemping a nyári szezonban a családi pihenés színhelye. A fürdő gyönyörű természeti környezete különleges körülményeket teremt. A fürdő különlegessége a 75x75 m-es 25-27 fokos vizű fürdőtó, melynek szikes-homokos altalaja gyógyhatású. Emellett a strand területén gyermekmedencék, közvetlen szomszédságában horgásztó található. A területen szabadtéri főzésre, nyárson sütésre, bográcsozásra is van lehetőség. A strand területén számos pihenő-, napozópad, játszóterek, teniszpályák és más sportpályák (turul-, foci-, röplabdapálya) találhatók. A medencéket szépen gondozott hatalmas parkosított terület övezi. Vendégeink kedvükre válogathatnak a büfék, sörözők, és a melegkonyhás vendéglő kínálatából. Előzetes egyeztetés után csoportok számára napi háromszori étkezést tudunk biztosítani. A strandfürdőt körülölelő erdős-ligetes területen 700 fős kemping várja megfelelő kiszolgáló létesítményekkel a sátorral, lakókocsival érkezőket. Árnyas fák alatt található, 2-3 ágyas faházakban, kempingépületekben 120 fő részére tudunk egyidejűleg kényelmes szállást biztosítani.
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.