István Borház
Cím
Kiskőrös
Izsáki út 10.
46.620367 N, 19.283696 E

Kapcsolat
Telefon: 78/511-070
E-mail nincs megadva
 
 
Családunkban - sok más kiskőrösi és környékbeli családhoz hasonlóan - több generációs múltra tekint vissza a szőlő- és bortermelés.
Az István Borház Kft. 1998-ban alakult.
Fő fajtáink: Zweigelt, Kékfrnakos, Kiskőrösi Kadarka, vörös- és roseborok, Rajnai Rizling, Ezerjó, Cserszegi Fűszeres fehérborok.
Célunk az alföldi borok hírnevének megőrzése, a helyi borászati hagyományok ápolása, s nem utolsó sorban a mindennap fogyasztható, igényes minőségű homoki borok megkedveltetése.
Borházunk a nyitott pince elve alapján lehetőséget kínál a borkészítés műveleteinek megtekintésére, termékeink megismerésére.
80 fő vendégvárására is alkalmas helyiségünkben kiránduló és turistacsoportok részére paraszttálas borkóstolást biztosítunk előzetes bejelentkezés alapján.
Stílszerűen berendezett fogadótermünkben megtekinthetik a szőlészet és borászat hagyományos eszközeit, valamint látványpincénket.

Kellemes kikapcsolódást és jó hangulatú, gasztronómiai élvezeteket is nyújtó programjainkra telefonon, faxon vagy személyesen várjuk jelentkezésüket.
Szerkesztőségi ajánlat
Miskahuszár - A világ legnagyobb huszár szobra
Pákozd
Új magyar turisztikai látványosság a maga nemében egyedülálló alkotás
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.