Hotel Ezüst Horgony
Cím
Kisköre
Tisza II. ltp. 7/A
47.495980 N, 20.511346 E

Kapcsolat
Telefon: 36/358-589
E-mail nincs megadva
 
 
Az étterem 2002 júniusi átadása óta üzemel, ahol kitűnő magyaros ételekkel, hangulatos, légkondicionált étteremmel, terasszal, kívánságra hangulatos zenével, figyelmes kiszolgálással várjuk kedves vendégeinket. A 2004-ben megnyílt szállodában, nyugodt csendes pihenést biztosítunk szálló vendégeinknek. Az emeleten 19 db 2-3-4-5 ágyas légkondicionált ízlésesen berendezett szobában szállásoljuk el vendégeinket. A szobák felszereléséhez tartozik a műholdas műsorok vételére alkalmas TV, minibár, telefon, internet, szobaszerviz, fürdőszoba. A kivetítővel ellátott éttermünk biztosítja a pl. közös sportműsorok megtekintését. Szolgáltatásaink: Szauna, kondicionáló terem, konferencia terem, zárt parkoló, masszázs, értékmegőrző. Szabadtéri bográcsozási, grillezési lehetőség, biliárd, csocsó, asztalitenisz, lengő teke. Kerékpár, és gyalogtúrák, képzett túravezetővel. Horgásztatás idegenvezetővel. A késő őszi, téli hónapokban fácán és nyúlvadászat szervezését is megoldjuk. A 250 főt befogadó rendezvénysátorban vállaljuk lakodalmak, céges rendezvények, stb. lebonyolítását. A Konferencia termünkben igénybe vehető az előadást segítő eszközök fontosabb elemei, projektor, írásvetítő, diavetítő, stb. Kívánságra programokat szervezünk, elsősorban a Tisza-tó környékére, a megye nevezetességeit reprezentáló településekre, vagy akár a Hortobágyra is. Horgászni vágyó vendégeinknek csónak, túrázóknak kerékpárbérlési lehetőséget biztosítunk, nyáron vízisízési, jetskizési, lehetőség is megadatik. Megkezdődött Kisköre legnagyobb kincsének kiaknázása, a termál vizű strand kivitelezése, ami várhatóan 2008-ban elkészül, így további ragyogó szórakozást nyújt, a főszezont ezzel is meghosszabbítva. Várjuk Önöket, legyenek a vendégeink, ismerjék meg ezt a csodálatos tájat, pihenjék ki fáradalmaikat a HOTEL EZÜST HORGONY-ban! 2007-től a TISZA-TÓ túraközpont hálózat tagja lettünk. Farkas András ügyvezető 06-30-938-0824
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.