Kínzómúzeum - Horrorárium
Cím
Keszthely
Kossuth L. u. 11.
46.767629 N, 17.242527 E

Kapcsolat
Telefon: 83/318-855 ; 30/855-6533
 
 
A Kínzómúzeum bemutatja a kínzási, kivégzési módszereket a középkortól a legújabb korig, a távol-kelettől a tengerentúlig. Láthatóak a sötét középkor tortúrái, a németalföldi, francia, japán módszerek, de találkozhatunk Drakulával és a csejtei Báthori Erzsébet szadizmusával is. Látogasson el hozzánk, és tekintse meg személyesen kiállításunk kínzóeszközeit használat közben, életnagyságú bábokkal. Nyitva tartás: Nyári (május 1 - szeptember 30.) időszak : 9-18 óráig Téli (szeptember 31- április 30.) időszak: 10-17 óráig
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.