Liget Vendégház
Cím
Kerkafalva
Ady u. 22.
46.773797 N, 16.480719 E

Kapcsolat
Telefon nincs megadva
Webhely nincs megadva
E-mail nincs megadva
 
 
Két önálló parasztház, összesen 5 szobával, 4 fürdővel, 2 konyhával, 2 társalgóval. A házak egymással szembe néznek egy közös udvarban, amik nagyobb csapat esetén együtt is használhatók. Az udvar szép, nagy, pázsit jellegű, padokkal, gyümölcsfákkal, díszbokrokkal, szalonnasütő és kuglipálya is található. Gyermekeknek szaladgálni, játszadozni kiválóan alkalmas. Az erdőkkel övezett kis kirándulófalu az Őrség központjától Őriszentpétertől 10 km-re helyezkedik el. A közeli erdőkben kijelölt túraútvonalak vannak, de a faluból elindulva bármelyik úton erdőbe érünk. A faluban és a környező falvakban is vannak horgásztavak. Szabadtéri strand legközelebb 6 km-re, de találunk 9 és 17 km-re is. Termálfürdő és élménystrand 17 km-re található. Az osztrák határ 35 km-re, a szlovén határ 12 km-re. A házak nem főforgalmú út mellett vannak, a forgalom kicsi, a falu csendes, nyugodt, az udvar madárcsicsergéstől hangos.
Szerkesztőségi ajánlat
Miskahuszár - A világ legnagyobb huszár szobra
Pákozd
Új magyar turisztikai látványosság a maga nemében egyedülálló alkotás
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.