5 Manó Nagycsaládos Apartman
Cím
Kehidakustány
Komlókerti u. 3./12.
46.837212 N, 17.100606 E

Kapcsolat
Telefon nincs megadva
Webhely nincs megadva
E-mail nincs megadva
 
 
A gyógyfürdő közelében lévő apartmanházban, nagycsaládok, baráti társaságok részére 6 felnőttnek kényelmes lakást alakítottunk ki. Van 2 zárható hálószoba, 2 fürdőszoba, a nappaliban egy kinyitható kétszemélyes kanapé, gyerekekkel érkezőknek plusz egy 2 fekhelyes emeletes ágy és egy babaágy. Jól felszerelt konyha: mikró, hűtő, kávéfőző, stb., tv, rádió, társasjátékok, bababarát eszközök: etetőszék, babakád, bili, stb. Kedvezményes fürdőbelépőt tudunk biztosítani, és félpanziós ellátás is igénybevehető. Az apartmanban egész évben szeretettel várjuk Önöket!
Szerkesztőségi ajánlat
Miskahuszár - A világ legnagyobb huszár szobra
Pákozd
Új magyar turisztikai látványosság a maga nemében egyedülálló alkotás
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.