Kecel-Borker Kft.
Cím
Kecel
. körzet
46.524500 N, 19.254057 E

Kapcsolat
Telefon: 78/521-521
E-mail nincs megadva
 
 
Tevékenységünk szőlő és borfelvásárlás, feldolgozás, forgalmazás.
Lédig és palackos boraink a belföldi és exportpiacokon egyaránt megtalálhatók.
A szőlőfeldolgozás kapacitásunk 250 t/nap, tárolóterünk 66.000 hl, 20.000 hl szabályozható hőmérsékletű erjesztőtérrel, 5000 palack/óra kapacitású ellennyomásos palackozó gépsorral, korszerű technológiával állítjuk elő a reduktív tipusú, primőr és gyümölcsös borászati termékeket, pl.: Rajnai Rizling, Rizlingszilváni, Chardonnay, Cserszegi fűszeres, Kadarka, Kékoportó, Kékfrankos, Zweigelt, Cabernet stb.
A hazai és nemzetközi borfogyasztási szokások alakulása kedvez a friss, élénk, üde, fiatalos boroknak, ezek képezik termékeink jelentős részét.
Fajtaszerkezetünk termőhelyi adottságok és a feldolgozási technológia eredményeképpen harmonikus savkarakterrel rendelkező, bársonyos, illat és zamatanyagokban gazdag fehér, rose és vörösborokat állítunk elő.
A hazai és nemzetközi borversenyeken elért eredmények tanúsítják termékeink minőségét.
Termékeink nagy választékban, jó minőségben, esztétikus megjelenésben és kedvező áron szolgálják kereskedelmi partnereink és fogyasztóink igényeinek kielégítését.
Termékeinkkel szeretnénk minél szélesebb körben örömet szerezni a borfogyasztó közönségnek.
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.