Hello Wood Project Village
Cím
Kapolcs
46.967599 N, 17.616717 E

Kapcsolat
Telefon nincs megadva
E-mail nincs megadva
 
 
Erdei közfürdő, japán faégető műhely, brazil függőágytanya - a Hello Wood folytatta a 2015-ben elindult Project Village-et, amely során építészek, dizájnerek, képzőművészek és diákok tervezik meg a számukra ideális faluközösséget. A Hello Wood saját földterületen, a Csórompuszta melletti Csóromföldén tartotta nemzetközi építészeti fesztiválját és nyári egyetemét, amelynek keretében 14 projekt készült el. Az építmények a korábbi évekkel ellentétben már nem vándorolnak tovább, itt találta meg végső helyét az új Project Village. Az installációk között van a fürdés rítusait a római recept alapján újraértelmező erdei közfürdő, ősi japán technológiát Csóromföldére átültető faégető és fakezelő műhely, a guaraní indiánok házainak szerkezetét a modern brazil strukturalizmussal ötvöző függőágyház. Elkészült Csóromfölde első katedrálisa, első típusháza, valamint első remeteháza is.
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.