Elyzabeth vendégfogadó
Cím
Kálmánháza
Dorogi út 76.
47.878676 N, 21.568937 E

Kapcsolat
Telefon nincs megadva
Webhely nincs megadva
E-mail nincs megadva
 
 
A vendégfogadó Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyében található, Kálmánháza településen, Nyíregyházától 15 km-re. A szálláshelyen összkomfortos szobák vannak hűtőszekrénnyel, televízióval felszerelve. A szálláshely egy része a Leveleki-tóparton található ahol horgászni, szörfözni, fürödni is lehet. A vendégek részére szórakoztatás céljából rendelkezésre áll billiárd illetve asztali csocsó, kerti pihenő, szalonna sütő illetve bográcsfőző hely. Programok összeállításáról is gondoskodunk. Csoportokat is fogadunk, internet hozzáférés biztosítva van. Mindenkit szeretettel várunk, üdülési csekket elfogadunk. Bővebb felvilágosítás az alábbi telefonszámon: 06-42-244-062, illetve az alábbi e-mail címen: elyzabet@freemail.hu. Weblap cím: www.maganszallashely.hu/elyzabeth
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.