Kata Apartman Vendégszállás
Cím
Jászberény
Katona út 10.
47.498456 N, 19.929830 E

Kapcsolat
Telefon: 30/965-7949, 30/850-5651
 
 
Kata Apartman Vendégszállás A jászság fővárosában, Jászberényben található, OLCSÓ családi üzemeltetésű szálláshely. A KATA VENDÉGSZÁLLÁS csendes, nyugodt környezetben, a városközponttól 5 percre található. Az év teljes időszakában NON-STOP várjuk vendégeinket. A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre állunk. Hat szobában 15 fő részére tudunk kényelmes szállást biztosítani. A 3 ágyas szobák modern bútorokkal, kényelmes ágyakkal,konvektorokkal, kábel TV-vel, ingyenes WIFI-vel vannak felszerelve. Mindegyik szobához külön bejáratú Zuhanyzó, WC és konyha tartozik. A felszerelt konyhákban hűtőszekrény, mikrohullámú sütő és gáztűzhely található. KÉRÉSRE! KLÍMÁS, FRANCIA ÁGYAS, PADLÓFŰTÉSES SZOBÁKAT is tudunk biztosítani!! A parkosított udvarban, bográcsozás, nyársalás, grillezési lehetőség, akár osztálytalálkozók, csoportok és itt tartózkodó vendégek részére. Rossz idő esetén zárt, fűthető társalgó helyiség csoportos rendezvényekhez, étkezésekhez, vagy beszélgetésekhez. A SZÁLLÁSHOZ ZÁRT PARKOLÓ IS TARTOZIK! Telefonos megrendelésre, éttermekből Pizza és Meleg Ételek házhoz szállíttatása megoldható, akár Erzsébet utalvánnyal is!!! Szálláson SZÉP KÁRTYA bármelyik formáját elfogadjuk.
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.