Tölgyes Gyógyvizű Strandfürdő és Kemping
Cím
Jászapáti
Gyöngyvirág u. 22.
47.506110 N, 20.138998 E

Kapcsolat
Telefon: 57/441-187
 
 
A Jászapáti Tölgyes Gyógyvizű Strandfürdő és Kemping megújult környezettel és vendégbarát nyitva tartással várja minden kedves vendégét az év minden napján! A Strandfürdő 805 m-es kútjának 49 c-os vizét 2002-ben Gyógyvízzé minősítették. A gyógyvizet elsősorban mozgásszervi megbetegedésben szenvedő betegek keresik fel, ezen kívül a víz alkalmas baleseti és műtéti utókezelésre, valamint térd- és csípőizületi arthrosisos betegségek kezelésére is egyaránt. A fürdő a nyári szezonban 6 medencével (gyógy1, gyógy2, tan, élmény, gyermek, úszó ), a téli szezonban 2 fedett medencével (gyógy, tan), valamint egy nyitott (gyógy) medencével várja a pihenni és gyógyulni vágyókat. A strandhoz tartozik egy 240 férőhelyes füves talajú, sík, árnyékolt háromcsillagos kemping, amely igen kedvelt a hazai és külföldi vendégek körében is egyaránt. Az aktív pihenést szolgálják a strand területén található óriás sakk, teniszpályák valamint a homokos talajú futball és röplabdapályák is. Aktuális árainkról és programjainkról bővebben honlapunkról tájékozódhatnak. Egy hely ahol felüdülést nyer!
Szerkesztőségi ajánlat
Miskahuszár - A világ legnagyobb huszár szobra
Pákozd
Új magyar turisztikai látványosság a maga nemében egyedülálló alkotás
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.