Ágneslak Vadászház
Cím
Iharos
46.328482 N, 17.111047 E

Kapcsolat
Telefon: 82/720-192
 
 
Vendéglátás a Zalai dombságban, Ágneslakon Vállaljuk családi és vállalati rendezvények megtartását, bentlakásos továbbképzések lebonyolítását, szálló és pihenni vágyó vendégek igényes ellátását a Nagykanizsától 20 km távolságban, halastavakkal körbevett, nyolc hektáros arborétumban található Ágneslak-i vadászházban. A közelmúltban épített, elegáns vadászházunkban a szállóvendégek részére 6 fürdőszobás szobával, összesen 14 férőhellyel tudunk rendelkezésre állni. Kikapcsolódni vágyó vendégeink szaunát is igénybe vehetnek. Rendezvények esetében 30 főt tudunk kényelmesen ellátni és különlegesen finom ételekkel kiszolgálni. A Zalai dombvidékhez tartozó táj szépsége, a magával ragadó környezet kiváló kirándulási és vadmegfigyelési lehetőséget kínál. A vizes élőhely közelsége rendkívül jó természetfotózási esélyt biztosít. A környéken 25 km-es távolságon belül elérhető a nemzetközileg ismert Zalakaros-i termálfürdő, valamint a Gyékényes-i bányató, amely kristálytiszta vizével kiemelkedő fürdőzési, horgászati és búvárkodási lehetőséget kínál.
Szerkesztőségi ajánlat
Miskahuszár - A világ legnagyobb huszár szobra
Pákozd
Új magyar turisztikai látványosság a maga nemében egyedülálló alkotás
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.