Zengőlak Vendégházak
Cím
Hosszúhetény
Püspökszentlászló 15., 22. és 26.
46.188625 N, 18.362874 E

Kapcsolat
Telefon: 30/183-3472
 
 
Pihenjen Ön is vendégházainkban, a Mecsekben a Zengő lábánál, festői környezetben, teljes nyugalomban. A Vackorház, a Zengőlak és az Emmaház Püspökszentlászlón, a Hosszúhetényhez tartozó mecseki üdülőfaluban található. Mindhárom ház a XVIII. század második felében épült, természetesen azóta többször megújultak. A korhűen felújított vendégházak teljes komfortfokozatúak, teljesen berendezettek és felszereltek. Mindhárom vendégház egész évben kedves vendégeink rendelkezésre áll. Árak: Vackor Vendégház: 4.000,- Ft/fő/éjszaka + 220,- Ft IFA. Minimális bérleti díj: 13.500,- Ft/ház. Zengőlak Vendégház: 3.500,- Ft/fő/éjszaka + 220,- Ft IFA. Minimális bérleti díj: 10.500,- Ft/ház. Emma Vendégház: 3.000,- Ft/fő/éjszaka, + 220,- Ft IFA. Minimális bérleti díj: 9.000,- Ft/ház. Kedvezmények: mindhárom házban: 6-12 év közötti gyermekek részére 25 % kedvezményt, míg 1 - 6 év közötti gyermekek részére 50 % kedvezményt adunk. Egy év alatti babák számára a szállás ingyenes. Nagyobb csoport és több napi szállásigény esetén kérje egyéni ajánlatunkat a zengolak@zengolak.hu címen, vagy a (30) 183 34 72 telefonszámon! Fizetési módok: készpénz, OTP, MKB és K&H SZÉP kártya, átutalás.
Szerkesztőségi ajánlat
Miskahuszár - A világ legnagyobb huszár szobra
Pákozd
Új magyar turisztikai látványosság a maga nemében egyedülálló alkotás
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.