Hercegdűlő, a magyar Toscana
Cím
Hosszúhetény
Szőlőhegy
0.000000 N, 0.000000 E

Kapcsolat
Telefon: +36-20-330-5565
 
 
Hosszúhetény a Mecsek legmagasabb csúcsa, a Zengő délkeleti lankái és a Hármashegy közti völgyekben és dombokon elnyúló festői fekvésű falu. Önálló, 2-4-5-8 fős vendégházaink a falu határán túl, a Szőlőhegy lankáin találhatóak. A természet közvetlen közelsége, a városoktól távoli vidéki hangulat nem zárja ki a komfortot vendégeink életéből: házaink luxus felszereltséggel szolgálják a zavartalan pihenést - kényelmi kompromisszumok nélkül. Ha szereti a kirándulásokat, esetleg a bort, vagy csak csendre és a természet közelségére vágyik, tiszteljen meg minket azzal, hogy mi gondoskodhassunk pihenéséről, szabadságáról. Kisgyermekes családok, borkedvelő baráti társaságok, vállalati közösségek - tőlünk még senki sem távozott csalódva.
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.