Muskátli Vendéglő
Cím
Hollókő
Kossuth út 61.
47.999042 N, 19.587960 E

Kapcsolat
Telefon: 32/379-262
 
 
Ez a tenyérnyi kis település magában hordozza a jelent és a múltat, az egyszerűséget és a nagyszerűséget. Ebben a környezetben 1987-ben építettük vendéglőnket, melyet évről - évre bővítettünk, szépítettünk. Megtartva Hollókő régi hagyományát és ebben a környezetben szeretnénk mi megőrizni a hollókői emberek évszázadok óta megőrzött, megszokott és továbbadott vendégszeretetét, mert szerintünk meghívni valakit annyi, mint felelősséget vállalni a jólétéről mindaddig, míg fedelünk alatt marad. A hangulatos Ófaluban, történelmi nevezetességek között található az igényesen kialakított MUSKÁTLI VENDÉGLŐ, mely családias hangulattal várja vendégeit. Étkezési és üdülési csekket elfogadunk.
Szerkesztőségi ajánlat
Miskahuszár - A világ legnagyobb huszár szobra
Pákozd
Új magyar turisztikai látványosság a maga nemében egyedülálló alkotás
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.