Apponyi Kastélyszálló****
Cím
Hőgyész
Ady Endre u. 2.
46.500082 N, 18.415016 E
Kapcsolat
Telefon: 74/588-800
Web: www.apponyi.hu
Email küldése
Egy igazgyöngy távol a világ zajától...

Az Apponyi család XVIII. századi barokk kastélya Tolna festői dombjai között fekszik Hőgyészen, egy 5,5 hektáros őspark közepén. A főúri eleganciával berendezett kastély a nyugalom szigetét kereső Vendég tökéletes választása, távol a világ zajától...
A kastély 4 de luxe szobája és 27 vendégszobája korhű bútorokkal berendezve arisztokratikus pompát sugall. A park fiatalabb épülete, az Elízium 29 szobájával - ebből 3 de luxe szoba - szintén kényelmes pihenést biztosít. Valamennyi vendégszoba telefonnal, televízióval és minibárral felszerelt. A Vendégek kényelmét saját parkoló, szobaszerviz, nemdohányzó és mozgáskorlátozott szobák szolgálják. A földszinti felszentelt házi kápolnában, amely az emelet mennyezetéig ér, esküvők, családi rendezvények, misék celebrálhatók, s orgonakoncertek megrendezésére is alkalmas.
Az Apponyi családdal egykor kapcsolatban álló híres zeneszerzőkről elnevezett négy természetes megvilágítással rendelkező rendezvényterem exkluzív találkozók, konferenciák, bankettek, fogadások és esküvők tökéletes helyszíne. A vendéglátásról a 90 fő befogadóképességű Gróf Mercy étterem gondoskodik magyar és nemzetközi ételspecialitásokkal, a wellness filozófiájához igazodó kínálattal.
A szálloda különlegessége a kastély parkjában feltárt minősített gyógyvizű forrásban rejlik, annak jótékony hatására alapozza a szálloda a testi-lelki felüdülést nyújtó wellness és gyógyászati szolgáltatásait. Az uszodában 10x20 méteres úszómedence, 2 gyógyvizes medence, 4 szauna, 1 infrakabin és napozóterasz várja a pihenni vágyókat.
A wellness központ kínálatában különböző masszázsok, pakolások, testkezelések, fürdők szerepelnek.