Dél-Alföldi Lovasudvar
Cím
Hódmezővásárhely
Tanya 4010
46.417271 N, 20.328901 E

Kapcsolat
Telefon: 30/383-1299
E-mail nincs megadva
 
 
A magyar lovas kultúra ápolására, a lovaglásra, a ló megismertetésére és megszerettetésére, valamint a természettel való kapcsolatteremtésre hoztuk létre lovardánkat.
Szolgáltatásaink:
- Gyermek és felnőtt lovasoktatás erdő övezte lovaspályán - Gyermeklovagoltatás pónilovon - Tereplovaglás - Túralovaglás az élő Tisza árterébe - Körtvélyesre a mártélyi holt-ághoz - Természet és állatmegfigyelés - A Furioso-Northstar lófajta megismerése - Lovastáborok szervezése - Felkészítés és részvétel különböző lovasversenyeken - Lovak betanítása - Korszerű, 10 boxos istállónkban lópanzióztatás - Lovak bértartása kedvező áron.
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.