Vajda Panzió
Cím
Hévíz
Kodály Zoltán u. 16.
46.795919 N, 17.188341 E

Kapcsolat
Telefon nincs megadva
Webhely nincs megadva
E-mail nincs megadva
 
 
Egész évben nyitva tartó, családias hangulatú vendégházunk a több száz esztendős fürdőváros központjában, nyugodt környezetben fekszik, 800 méterre a Tófürdőtől. Rövid séta után vendégeink a közelben találják a postát, éttermeket, internet kávézót, a templomot, gyógyszertárat, fodrászatot, kozmetikát. 9 db, 2-3 fős, zuhanyzós szoba áll vendégeink rendelkezésére, melyek színes szatellit TV-vel, minikonyhával, illetve minibárral felszereltek. 6 szobához nagyméretű erkély is tartozik. Panziónk kellemes kikapcsolódást kínál kisebb baráti társaságok, illetve kisgyermekes családok számára is.
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.