Árkád Apartman
Cím
Hévíz
Széchenyi u. 7.
46.790651 N, 17.189056 E

Kapcsolat
Telefon nincs megadva
Webhely nincs megadva
E-mail nincs megadva
 
 
Az egész évben nyitva tartó Árkád Apartman Hévíz központjában, a Tófürdő kb. 100 m távolságra található. A 40 nm-es, liftes apartman 2 fő kényelmes elhelyezését biztosítja. Vendégeink pihenését zuhanyzós fürdőszoba, színes televízió, valamint egy minden igényt kielégítő, mikrohullámú sütővel, kávéfőzővel, hűtőszekrénnyel és elektromos főzőlappal is ellátott konyhai rész teszi még komfortosabbá. Az apartman további előnye hogy nem utcafrontra, hanem a társasház udvarára néz, tehát a pihenést nem zavarja a ház előtt elhaladó gépkocsik zaja sem. A lakosztályhoz zárt parkoló is tartozik.
Szerkesztőségi ajánlat
Miskahuszár - A világ legnagyobb huszár szobra
Pákozd
Új magyar turisztikai látványosság a maga nemében egyedülálló alkotás
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.