Erzsébet Vendégház
Cím
Harkány
Kölcsey Ferenc tér 31.
45.847539 N, 18.232126 E

Kapcsolat
Telefon: 70/214-1242, 72/480-648
Webhely nincs megadva
 
 
Vendégházunk Harkány központjában a Gyógyfürdő bejáratától 300 méterre csendes, nyugodt környezetben található. Az 5 db két ágyas szobához (melyek pótágyazhatók) saját igényes fürdőszoba (tusolókabin, mosdó, wc) tartozik. A szobák kábel Tv-vel ellátottak. Az első és második emeleten külön, jól felszerelt, főzésre alkalmas konyha van. A második emeleten közös étkező és társalgó szolgálja a vendégek nyugodt kikapcsolódását. Reggelit kérésre tudunk biztosítani. Az udvarban a gépkocsi parkolási lehetősége megoldható. Kutyát is örömmel látunk a háznál. Minden kedves vendéget szeretettel várunk!
Szerkesztőségi ajánlat
Miskahuszár - A világ legnagyobb huszár szobra
Pákozd
Új magyar turisztikai látványosság a maga nemében egyedülálló alkotás
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.