Hepp Borház
Cím
Hajós
Borbíró u. 29.
46.384660 N, 19.150838 E

Kapcsolat
Telefon: 20/9475-785
Webhely nincs megadva
E-mail nincs megadva
 
 
"Egy falu, ahol csak a bor lakik" - Hajós-Pincefalu. Hajós Magyarország déli részén, Kalocsától 20 km-re fekszik. Lakói 85%-ban svábok. A török uralom után Kalocsa érseke Gróf Csáki Imre Németországból több turnusban telepített ide családokat. Az ideérkezők kihasználták az "új haza" adta lehetőségeket. A falutól kb. 3 km-re, a Duna menti löszhátra szőlőt telepítettek, az alatta húzódó löszpartba borospincéket vájtak. A pincék átlagosan 20-70 méter hosszúak, a hőmérsékletük évszaktól függetlenül 10-14 Celsius-fok, ezért kiváló borok érlelődnek bennük. Az Európában egyedülálló pincefalu 24 utcából és 1200 pincéből áll. Hangulatos utcáiban sétálva lehetőség van pincelátogatásra és a pincében érlelődő borok kóstolására. A Hepp Borház pincéje a Borbíró u. 29. szám alatt, az Orbán-szobortól 50 méterre található. Családi pincénkben 11 fajta bor kóstolására van lehetőség. Hosszabb tartózkodás esetén pince apartmanokban szállást tudunk biztosítani és pince-pörkölt is rotyoghat a bográcsban. Étkezést csak megrendelés esetén tudunk biztosítani! Jöjjön el Hajós-Pincefaluba, és kóstolja meg legjobb borainkat, szívesen látjuk. A Hepp Borház pincéje fölött kialakított pince-apartmanban 2 ágyas, fürdővel felszerelt szobákkal várjuk vendégeinket. Szívesen látunk családokat, baráti társaságokat, nagyobb létszámú csoportokat vendégül. Igény szerint több napos tartózkodás esetén teljes ellátást tudunk biztosítani csoportoknak is 50 főig. Jöjjön el Hajós-Pincefaluba kikapcsolódni, pihenni, szórakozni, a Hepp Család szeretettel várja Önt a 280 éves felújított borospincéjében!
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.