Emese Apartman
Cím
Hajdúszoboszló
Damjanich u. 45.
47.445120 N, 21.391812 E

Kapcsolat
Telefon nincs megadva
Webhely nincs megadva
E-mail nincs megadva
 
 
Tájékoztató az apartmanról és a szolgáltatásainkról: - 2x3 fő és 1x2 fő kényelmes elhelyezését tudjuk biztosítani, - külön fürdőszoba és mellékhelyiség, - teljesen felszerelt konyha (nagyhűtő, mikró, kávéfőző stb.), - a szobákban színes TV, műholdas programokkal, - kerti bútorok, hintaágy felnőtteknek, - 2db fedett terasz, - zárt parkolási lehetőség 2db személygépkocsi részére, - tűzrakó-, és szalonnasütő hely, - bográcsozási, grillezési lehetőség, - napijegyes horgásztavak a város közelében. Az apartman a fürdőövezetben található a strandhoz közel. Szeretettel várom kedves vendégeimet.
Szerkesztőségi ajánlat
Miskahuszár - A világ legnagyobb huszár szobra
Pákozd
Új magyar turisztikai látványosság a maga nemében egyedülálló alkotás
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.