Rózsika Apartman
Cím
Hajdúnánás
Baross u. 1.
47.834830 N, 21.424484 E

Kapcsolat
Telefon nincs megadva
Webhely nincs megadva
E-mail nincs megadva
 
 
Hajdúnánáson a gyógyfürdőhöz és a városközponthoz is közel, családias környezetben található a Rózsika Apartman. Autópálya leágazásától 2-3km-re 4x2+2 ágyas légkondicionált szobákba várom kedves vendégeimet. Mind a 4 apartmanhoz felszerelt konyha és fürdőszoba tartozik. A szépen gondozott parkosított tágas kertben gyermekjátékok, kerti főzés, grillezés valamint parkolási, kerékpár-kölcsönzési lehetőség. A kerti faházban internet használat napi egy órában ingyenes. Minden szobában WIFI kapcsolat. Hajdúnánás területén ingyenes taxi szolgálat. Háziállatok behozhatók. Üdülési csekket elfogadok. Szeretettel várjuk kedves vendégeinket.
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.