Ikervár Apartman
Cím
Gyula
Furminc u. 6/a
46.648091 N, 21.283158 E

Kapcsolat
Telefon: 66/461-296, 20/359-2429, 20/359-2430
 
 
Az Ikervár a vártól, a várszínháztól és a Várfürdőtől 200 méterre, csendes környezetben található. Az apartmanok külön bejáratúak 2+1 fő elhelyezésére alkalmasak. Mindegyik elrendezése: szoba, étkezőkonyha, fürdőszoba,igényesen felszerelve. Kisgyerekek részére etetőszék, gyerekágy, fürdőkád biztosítva. Igény szerint klíma. Az udvarban zárt parkolási lehetőség. Ha a kedves vendégeknek igényük van rá, grillezhetnek és szalonnát is süthetnek a kertben, ahol kerti bútorok is a rendelkezésükre állnak. A városunkat szerető és ismerő tanár házaspárként szívesen bemutatjuk a város és környéke nevezetességeit egy beszélgetés vagy egy séta alkalmával. Mindenkit szeretettel vár egy iker, a párjával együtt!
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.