Centrál Apartman
Cím
Gyula
Jókai u. 20.
46.646253 N, 21.270219 E

Kapcsolat
Telefon: 30/938-2387
 
 
A Central Apartman Gyula történelmi belvárosának szívében helyezkedik el, több apartman, stúdió apartman, szobák széles kínálattal és igénnyel, teljes konyhai felszereléssel, hűtő, mikro, klíma, TV, stb. A Várfürdő kellemes sétával a város legszebb pontjain áthaladva közelíthető meg, városcentrum 250 m-re. Az apartman területén megoldott az étkezési lehetőség, reggelitől a vacsoráig. Szolgáltatások: Masszázs, szolárium, fodrászat, pedikűr, manikűr, kerékpár kölcsönző, zárt parkoló. Apartman áraink az igény és mennyiségtől (főtől) függően 3.000 Ft-tól 4.000 Ft/fő/éj-ig,(csak egy eltöltött éjszaka esetén 5.000 Ft/fő) + idegenforgalmi adó 340 Ft/fő/nap + klíma használat. Az ár az Áfa-t tartalmazza. AKCIÓ! Ha 5 napot itt tölt el, ajándék 2x 30 perces masszázs.
Szerkesztőségi ajánlat
Miskahuszár - A világ legnagyobb huszár szobra
Pákozd
Új magyar turisztikai látványosság a maga nemében egyedülálló alkotás
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.