Arika Vendégház
Cím
Gyula
Kossuth Lajos utca 11.
46.644859 N, 21.279960 E

Kapcsolat
Telefon: 20/823-0829
 
 
A vendégház, mely egy szép polgári kúria, a fürdőövezetben, a belvárosban található, igényesen berendezett, a felújított várfürdő és az egyedülálló téglavár teljes közelségében. A vendégházhoz tartozó hatalmas zárt udvaron több autóval is kényelmesen parkolhatnak, a kerékpároknak biciklitároló áll rendelkezésre. Továbbá szalonnasütő és grillezési lehetőség az udvarban, fedett ülőhelyekkel. Nagy füves parkunk ideális sportoláshoz, játékhoz. Szeretettel várjuk kedves vendégeinket egész évben. Kisgyermekes családoknak kedvezmények. Anyanyelvi szintű német és angol tudással rendelkezünk, külföldi vendégeink is otthon érezhetik magukat nálunk. Az apartman felépítése: Szalon, TV, konyha, apartmanok fürdőszobával és vécével. Férőhelyek: 30 Apartmanok felépítése: 3 kétágyas, 2 háromágyas, 2 négyágyas, 2 db kétszobás apartman, 5 fő részére családoknak. Szolgáltatások: földszinti elhelyezkedés, hűtőszekrény és mikrohullámú minden apartmanban, kávéautomata, nagy zárható udvar, parkolók, Csoportoknak közeli iskolában olcsó étkezési lehetőség, transzport a vasút és buszállomásról, információs a városról és környékéről. Különösen alkalmas iskolai csoportok, motorosok, rendezvények, nagycsaládok részére. Üdülési csekk elfogadó hely! Távolság a várfürdőtől: 200m Távolság a centrumtól: 150m Nyitva tartás: egész évben Beszélt idegen nyelv: angol, német.
Szerkesztőségi ajánlat
Vizsolyi Biblia Látogatóközpont (Mantskovit Bálint Nyomtatástörténeti Múzeum)
Vizsoly
Árpád-kori Műemlék Templom
Füzér Vára
Füzér
A Füzéri Várhegy 2008-ban elnyerte Magyarország természeti csodája címet

Almásy-kastély
Gyula
A 21. századi interaktív technika segítségével a felfedezés élményét kínálja a kiállítás a látogatónak

Kiemelt szállás ajánlatok
Kőkapu Vadászkastély és Hotel
Nagyhuta
Ha szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait, a város zaját, válasszák a Zempléni-hegység szívében, nyugodt, csendes helyen található Kőkapu Vadászkastély és Hotelt.
Szarvas Panzió
Erdőbénye
Gyalogtúrák, kerékpáros utak történelmi várak, halban és vadban gazdag vizek és erdők, borturizmus, kulturális és gasztronómiai rendezvények kínálnak sokszínű programot az idelátogatóknak.
Kata Apartman Vendégszállás
Jászberény
A szállás cégeknek, magánszemélyeknek, kirándulni, pihenni vágyóknak rövid hétvégére, akár 1-éjszakára is rendelkezésre áll.