Apartmancentrum
Cím
Gyula
Nagyváradi út 1.
46.647210 N, 21.284422 E
Kapcsolat
Telefon: 66/463-765
Web: www.apartmancentrum.hu
Email küldése
Gyulai, négycsillagos, legmagasabb minőségi fokozatú apartmanunk az apartmancentrumban, a fürdőváros szívében található.
A gyulai apartmanokat, a Várfürdőtől a Gyulai Vár tövében található kellemes hangulatú park választja el.  Szállások kialakítása során egyaránt gondoltunk kisebb és nagyobb családokra, így kialakítottunk egy négy- és hat fős apartmant. A kellemes hangulatú nappali együtt a konyhával kiváló pihenési, beszélgetési, szórakozási lehetőséget biztosít a család minden tagjának, a szobák mindegyikében kábel tv és ingyenes internet szolgáltatás biztosított.

Annak érdekében, hogy a nyári meleg elviselhetőbb legyen, az apartmanokat légkondicionáló berendezéssel láttuk el, téli pihenés esetén pedig központi fűtéssel biztosítjuk vendégeinknek a kellemes meleg érzetet. A főzni vágyókról sem feledkeztünk meg, számukra a konyhát minden főzőberendezéssel felszereltük, biztosítunk hűtőt, gáztűzhelyet, mikrohullámú sütőt, vízforralót, kávéfőzőt, edényeket, evőeszközöket. Igényesen kialakított fürdőszobában, vendégeink kellemesen felfrissülhetnek.

Az estéket a gyulai apartmanok kertjében kellemesebbé tehetik meghitt grillezéssel, szalonnasütéssel vagy bográcsozással, ehhez minden kelléket biztosítunk.
Autóik biztonsága érdekében, ingyenesen, zárt parkolót biztosítunk!